fbpx
Over ons2018-07-03T16:52:17+00:00

Over ons

Voor elke uitdaging een oplossing

Onze missie

Onze missie is om bezoekers, en dus uw klanten, de ultieme ervaring te bieden op het internet door het continu doorontwikkelen van innovatieve en conversie gerichte websites die diverse bedrijven helpen hun doelgroep te bereiken en strategische doelen verwezenlijkt.

Om door middel van onze werkzaamheden te kunnen bijdragen aan het verbeteren van de verkoopcijfers, klantervaring en tal van andere aspecten van diverse bedrijven is ontzettend mooi en dankbaar werk. Wij staan u dan ook elke dag weer graag te woord vanuit deze passie.

Over ons

Fanorg is een jong en innovatie gedreven bedrijf op het gebied van webdevelopment.
Door middel van het ontwikkelen van professionele websites en webshops, webapplicaties, online strategieën, maar ook door online optimalisatie en automatisering helpen wij bij het verwezenlijken van de bedrijfsstrategie van (inter)nationale bedrijven (B2B) en overheden (B2G). Ook particulieren (B2C), stichtingen en verenigingen kunnen onze passie voor webdevelopment ondertekenen.
Door onze deskundigheid over de meest uiteenlopende onderwerpen kunnen wij u altijd optimaal van dienst zijn. Het ontwikkelen van een kwalitatief hoogwaardige applicatie die uw wensen overtreft in combinatie met persoonlijke service staat bij ons centraal.

Wij geloven namelijk in een persoonlijke aanpak waarbij wij direct bij u op locatie kunnen komen voor een consult of voor hulp bij uw website.
Wilt u meer weten over ons? Stel gerust uw vragen!

Uw contactpersoon

Yorrick Hardeman
Yorrick Hardeman
Accountmanager en consultant
Maak een afspraak met mij

Gratis website-scan!

Heeft u al een website, maar is deze niet goed zichtbaar? Wilt u uw huidige website optimaliseren? Heeft uw website te weinig bezoekers of wilt u een hogere conversieratio?
Voer een gratis website-scan uit!

Geen vendor lock-in

In tegenstelling tot veel andere website-ontwikkelaars programmeren wij op basis van het open-source principe waardoor er geen spraken is van vendor lock-in en u dus geen onnodige hoge kosten maakt voor onderhoudspakketten, abonnementen of extra functionaliteiten.

Usability & Conversie

Een gebruiksvriendelijke website is essentieel voor een converterende website, wij helpen u graag met het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid en de conversie-ratio van uw website. Wij geven u graag advies over de optimalisatie en de indeling van uw website.

Online marketing

Wij helpen u om uw strategie en uw marketingplan naadloos integreren in uw website om op elk platform een consistente ervaring van uw merk te geven. Dit is essentieel voor een conversie verhogende- en omnichannel strategie van uw bedrijf.

Kwaliteit

Door jarenlange professionele ervaring, onze unieke werkmethode en door continue op de hoogte te blijven van de laatste trends kunnen wij de hoogste kwaliteit maatstaf handhaven. Dat merkt u dan ook direct terug in het resultaat én het ontwerp.

Zo kunt u ons bereiken

Wij horen graag van u

Oeps!

Bij Fanorg is alles geregeld.

 • Naadloze integratie van uw strategie
 • Professionele beheer omgeving (CMS)
 • Usability & Conversie optimalisatie
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Integratie marketingplan
 • Kwalitatief hoogwaardige website
 • Optimaliseren snelheid
 • Automatische veiligheidsupdates
 • Security-audits
 • Social-media integratie
 • Integratie Google Maps
 • Contactformulieren
 • Professioneel advies
 • Reserverings-systeem
 • Uitgebreide handleidingen
 • Uitgebreide SEO- & marketing tips
 • Real-time bezoekersstatistieken
 • Aanmelden bij zoekmachines

Wat onze klanten zeggen

Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen van onze klanten, lees hier wat onze klanten over ons zeggen:

“Fanorg heeft de website voor mijn bedrijf Vandaag accountancy en advies ontwikkeld. Yorrick is heel behulpzaam en hij heeft verstand van zaken. Hij is goed bereikbaar en hij geeft snel een reactie. Ruim voor dat ik ging starten met mijn onderneming was mijn website gereed. Kortom een betrouwbare partner welke verstand van zaken heeft, een echte aanrader dus!”

Erik van Dam, Vandaag accountancy en advies
“Het was goed zakendoen met Fanorg. Helder, transparant, goed advies en een uitstekend afgeleverd product.
Voor mijn volgende projecten zal ik zeer zeker weer bij jullie terugkomen!
Ga zo door met de goede service.”

Edson Blinker, Rouse 2 Action
“Het fijnste van de samenwerking met Yorrick is dat op de meeste vragen die ik hem stel het antwoord altijd is “Dat is geen probleem”. En enige tijd later is het ook geregeld ook.
Verder is het fijn samenwerken, korte lijnen, en reageert snel bij vragen of problemen.
Fanorg is een partner om aan te bevelen.”

Erik Stuit, Gonzales Ede